Εκπαίδευση


Ιδιωτικά μαθήματα

Ιδανικά, αφού οι δάσκαλοί μας προσαρμόζουν τα μαθήματα στις δικές σας απαιτήσεις και στο δικό σας χορευτικό επίπεδο. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ιδιωτικό σας μάθημα οποιαδήποτε ώρα σας βολεύει ,οι σχολή μας είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10:00 έως τις 23:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00.


Ομαδικά μαθήματα

Ολιγομελή τμήματα για όλες τις ηλικίες, με μαθητές του ίδιου επιπέδου! Μάθετε ευχάριστα και φυσικά οικονομικά, όλους τους χορούς που διδάσκονται στη σχολή μας. Οι δάσκαλοί μας χρησιμοποιούν ειδικές ασκήσεις που βοηθούν το σώμα σας ώστε να μπορείτε να εκτελείτε καλύτερα τις χορευτικές κινήσεις, διδάσκεστε τεχνικά χαρακτηριστικά των χορών, ρυθμό, ισορροπία και αρμονία κίνησης του σώματος.


Αθλητικός χορός

Ειδικά μαθήματα προετοιμασίας για εσάς που θέλετε να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς χορού και πρωταθλήματα.


Parties & Milongas

Για τους περισσοτέρους, η καλύτερη βραδιά της εβδομάδας! Συνδυασμός διασκέδασης και εξάσκησης. Ειδικά λοιπόν για εσάς που επιθυμητέ να μάθετε Latin, Standard, Salsa, Bachata και Argentine Tango, αυτές οι χορευτικές συναντήσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης σας, αφού χορεύετε σε πραγματικές συνθήκες πίστας όλα όσα έχετε διδαχτεί, με άλλους μαθητές και με τους δασκάλους της σχολής μας. Επιπλέον σε κάποιες από αυτές θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε χορευτικές επιδείξεις από επαγγελματίες καθώς και διάφορα happenings σ' ένα οικείο και ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον.

 

 

 

Bailando-Fuerte - Χατζημιχάλη Γιάνναρη 42, Ρέθυμνο Κρήτης, τηλ. 2831024865 email:vagelislatino@yahoo.gr